تقسیم نامه و قرارداد مشارکت در ساخت

تقسیم نامه یک سند است که توضیح می‌دهد چگونه مالکین آپارتمان‌های فرسوده می‌توانند با سازنده قرارداد مشارکت در ساخت ببندند و پس از تخریب و ساخت مجدد، سهام خود را در واحدهای جدید تعیین کنند. در این پست، نکات مهمی درباره شرایط و مفاد قرارداد، نحوه ساخت و مصالح مصرفی، بلاعوض و اجاره بهای مدت سکونت در مکان دیگر، زمان تخلیه و انتقال سهام، دریافت پایان کار و صورت مجلس تفکیکی، تنظیم سند تقسیم نامه و غیره ذکر شده است. این پست به عنوان یک راهنمای کلی برای کسانی که قصد بازسازی آپارتمان خود را دارند، مفید است. در ادامه همراه ما باشید…

زمان تقریبی برای مطالعه: 29 دقیقه

به‌روزرسانی: ساعاتی پیش
30 دیدگاه
امضا سند رسمی تقسیم نامه و قرارداد مشارکت در ساخت در دفترخانه

مقدمه سند تقسیم نامه

قصه از آنجایی شروع می شود که مالکین آپارتمان های فرسوده و ملک های قدیمی و کلنگی قصد بازسازی و نوسازی ملک خود را میکنند. اول از هر چیز توافق کل مالکین آپارتمان لازم است. (و این نکته بسیار ضروری است چرا که تا زمانی که کل مالکین توافق بر تقسیم نداشته باشند نمیتوان ملکی را تقسیم کرد.)

قرارداد مشارکت در ساخت

برای تخریب و ساخت مجدد آپارتمان های فرسوده، باید با سازنده ای قرارداد مشارکت در ساخت تنظیم شود. (فرض ما این است که خود مالک قادر به ساخت و ساز نیست و به شخص سازنده برای این امر نیاز دارد) که در این قرارداد با توجه به ارزش ملک، درصد سودی که قرار است مالک یا مالکین و سازنده از تخریب و ساخت مجدد آپارتمان ببرند مشخص خواهد شد. که در هر منطقه با توجه به عرف آن محل متغیر است. مثلا در تهران در برخی نقاط توافق برابر و اصطلاحاً 50٪ مالک و  50% سازنده شرط می شود و در جایی دیگر 55% و ۴۵٪ یا 60% و ۴۰٪ و …

سایر مفاد قرارداد

در قرارداد مشارکت در ساخت باید به همه ابعاد و نکات توجه کرد. نکاتی از جمله: نحوه ساخت و مصالح مصرفی، ساختار کلی و… برای مثال 5 طبقه مسکونی 2 واحدی جمعاً 10 واحد، 2 طبقه پارکینگ و انباری جهت تأمین پارکینگ و انباری (یک طبقه پیلوت و یک طبقه زیرزمین برای تأمین پارکینگ‌ها و انباری‌ها). اسکلت: بتون، دارای تأییدیه شهرداری، آب پاشی مداوم مناسب بتون واستفاده از میلگرد نیشابور –میانه-کاشان سقف: تیرچه، یونولیت وستون ها 3متر ریخته شود باضافه آویز واستفاده از تیرچه پاشنه بتون یاهمان بدون فندول. نما: سنگ تراورتن ترکیبی روشن حاجی آباد یا تفرش با اجرای نورپردازی و پروژکتور پرتابل. دیوار راه پله سنگ مرمریت کوثر تا سقف.(سرسالی) سیستم آشپزخانه: اپن. و سایر مشخصاتی که باید دقیقا مشخص و معین گردد. (که می توانید از نمونه قرارداد مشارکتی که در زیر برای شما تهیه کرده ایم استفاده نمایید) هرچه این موارد دقیقتر مشخص شود به نفع هر دو طرف خواهد بود و از دعاوی احتمالی بعدی کاسته خواهد شد خصوصا با نوسانات بازار مسکن و بازار مصالح ساختمانی که در همین چند سال اخیر شاهد آن بودیم. لذا هیچوقت از این امر قافل نشوید و همه موارد فوق الذکر را رعایت بفرمایید.

بلاعوض

تعیین بلاعوض و اجاره بهای مدت سکونت در مکان دیگر تا اتمام ساخت و ساز در قرارداد مشارکت موارد زیر نیز باید مشخص شود اینکه بعد از تخلیه مالکین کجا بروند و اجاره ای که قرار است بدهند با مالک است یا سازنده همچنین مبلغی تحت عنوان بلاعوض که قرار است دریافت کنند. (بلاعوض به این معنی است که سازنده مبلغی را به مالکین پرداخت میکند که قرار نیست هیچوقت از آنها پس گرفته شود که نحوه پرداخت بلاعوض هم باید دقیقا در قرارداد مشارکت مشخص شود) بلاعوص فرمول خاصی ندارد و در اکثر موارد طبق عرف محل و با توجه به قدرالسهم مالک از ملک و… مشخص می‌گردد در بعضی جاها که ارزش ملک بالاست، مالکین هم بخشی از اجاره محلی که قرار است در مدت ساخت در آنجا سکونت کنند را دریافت می کنند و هم مبلغ بلاعوض را. (که البته مرسوم پرداخت یکی از آنهاست)

سایر مفاد قرارداد مشارکت در ساخت

مدت زمانی که قرار است ملک ساخته شود. (البته قبل از آن باید نقشه هایی که قرار است طبق آن ساخت و ساز صورت گیرد تهیه شده و به تایید مالکین برسد.) مالکین چه زمانی ملک خود را تخلیه نمایند. سهام سازنده چه زمان به وی منتقل گردد. (که عادتاً بعد از اتمام سقف سوم در آپارتمانهای 5 طبقه است)

شروع به کار سازنده

شروع به کار سازنده بعد از دریافت جواز ساخت و ساز از شهرداری و تهیه نقشه و تخلیه مالکین و امضا قرارداد مشارکت در ساخت که فوقاً توضیح داده شد انجام میگیرد. بعد از رسیدن به زمان مشخص شده ای که در قرارداد تعیین کرده بودید مالکین باید به دفترخانه مراجعه کرده و اقدام به انتقال میزان سهامی که باز هم در قرارداد مشخص شده بود کنید. (معمولا پس از اتمام سقف سوم در آپارتمانهای 5 طبقه است) سپس ادامه کار توسط سازنده…

تنظیم سند تقسیم نامه

بعد از اتمام کار و دریافت پایان کار آپارتمان و سایر مجوزات لازم از شهرداری و تقاضا و دریافت صورت مجلس تفکیکی از اداره ثبت محل و دریافت استعلام ثبت اسناد مالکیت، آماده تنظیم سند تقسیم نامه می شویم. جهت مشاهده و دانلود نمونه سند تقسیم نامه و فرم های مورد نیاز اینجا کلیک کنید.

چند نکته

ساخت و ساز مشارکتی معامله ای دوسر سود است. لذا پیشنهاد میکنیم این پست را با سایر ساکنین آپارتمانتان که راضی به تخریب و ساخت مجدد نیستند به اشتراک بگذارید. چرا که هم مالکین صاحب خانه ای نوساز می شوند و هم سازنده مالک چند واحد جدید میگردد. همزمان با تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت مالکین می توانند سند وکالت ساخت و وکالت تقسیم نامه به سازنده بدهند که مجبور به مراجعه مجدد به ادارات و شهرداری ها و دفترخانه نباشند. تقسیم نامه حتما باید رسمی باشد و در دفتر اسناد رسمی تنظیم شود و تقسیم نامه عادی برابر مواد ۲۲ و ۴۶ و ۴۷ و ۴۸ قانون ثبت اسناد اعتباری ندارد و در هیچ یک از مراجع قانونی پذیرفته نیست.

سند محضری تقسیم نامه و قرارداد مشارکت در ساخت و ساز

نمونه قرارداد مشارکت در ساخت

قرارداد ذیل مبنی بر مبانی ماده 10 قانون مدنی بنا به توافق و تفاهم کامل طرفین به شرح ذیل در 9 ماده و …… صفحه تنظیم گردیده و طرفین متعهد و ملتزم به اجرای تمامی مفاد این قرارداد گردیدند.

ماده 1: طرفین قرارداد

الف. مالکین: 1) آقای …………………. فرزند ……………. شماره شناسنامه …………. صادره از …………. کد ملی …………… متولد ………. مالک ششدانگ پلاک ثبتی ……… فرعی از …………. اصلی واقع در بخش ………. تهران دارای سند مالکیت به شماره دفتر الکترونیک ……………. و شماره چاپی ………… قطعه ….. طبقه ……. به مساحت ……….. مترمربع ساکن ……………. کدپستی …………. تلفن ……… همراه ………… 2) آقای …………………. فرزند ……………. شماره شناسنامه …………. صادره از …………. کد ملی …………… متولد ………. مالک ششدانگ پلاک ثبتی ……… فرعی از …………. اصلی واقع در بخش ………. تهران دارای سند مالکیت به شماره دفتر الکترونیک ……………. و شماره چاپی ………… قطعه ….. طبقه ……. به مساحت ……….. مترمربع ساکن ……………. کدپستی …………. تلفن ……… همراه ………… 3) آقای …………………. فرزند ……………. شماره شناسنامه …………. صادره از …………. کد ملی …………… متولد ………. مالک ششدانگ پلاک ثبتی ……… فرعی از …………. اصلی واقع در بخش ………. تهران دارای سند مالکیت به شماره دفتر الکترونیک ……………. و شماره چاپی ………… قطعه ….. طبقه ……. به مساحت ……….. مترمربع ساکن ……………. کدپستی …………. تلفن ……… همراه ………… 4) آقای …………………. فرزند ……………. شماره شناسنامه …………. صادره از …………. کد ملی …………… متولد ………. مالک ششدانگ پلاک ثبتی ……… فرعی از …………. اصلی واقع در بخش ………. تهران دارای سند مالکیت به شماره دفتر الکترونیک ……………. و شماره چاپی ………… قطعه ….. طبقه ……. به مساحت ……….. مترمربع ساکن ……………. کدپستی …………. تلفن ……… همراه ………… 5) آقای …………………. فرزند ……………. شماره شناسنامه …………. صادره از …………. کد ملی …………… متولد ………. مالک ششدانگ پلاک ثبتی ……… فرعی از …………. اصلی واقع در بخش ………. تهران دارای سند مالکیت به شماره دفتر الکترونیک ……………. و شماره چاپی ………… قطعه ….. طبقه ……. به مساحت ……….. مترمربع ساکن ……………. کدپستی …………. تلفن ……… همراه ………… 6) آقای …………………. فرزند ……………. شماره شناسنامه …………. صادره از …………. کد ملی …………… متولد ………. مالک ششدانگ پلاک ثبتی ……… فرعی از …………. اصلی واقع در بخش ………. تهران دارای سند مالکیت به شماره دفتر الکترونیک ……………. و شماره چاپی ………… قطعه ….. طبقه ……. به مساحت ……….. مترمربع ساکن ……………. کدپستی …………. تلفن ……… همراه ………… ب. سازنده: 1) آقای …………. فرزند ……… شماره شناسنامه ……….. صادره از ………. متولد …………کد ملی ………… ساکن …………. کد پستی ……… تلفن ……….. همراه ………. 2) آقای …………. فرزند ……… شماره شناسنامه ……….. صادره از ………. متولد …………کد ملی ………… ساکن …………. کد پستی ……… تلفن ……….. همراه ………. اقامتگاه قانونی نامبردگان آدرس قید شده بوده و کلیه ابلاغات و اخطاریه ها و اظهارنامه به آدرس قید شده در مشارکت ارسال میگردد و هیچ یک از طرفین نمیتوانند به علت عدم اطلاع متعذر گردد. ج. داور: آقای …………… فرزند …………… کدملی ………….. بنشانی ………………… کد پستی ……………. و تلفن ……………… د. نماینده: آقای …………….. و آقای ……………. به ترتیب مالکین ردیف سوم و دوم به مشخصات فوق الذکر بنمایندگی از طرف مالکین جهت نظارت بر ساخت، منتخب گردیدند.

ماده 2: موضوع قرارداد

موضوع قرارداد عبارت است از اخذ جواز ساخت و تخریب یکدستگاه ساختمان و ساخت تعداد 10 واحد آپارتمان هر یک به مساحت نسبی 106.63 به 87.8 مترمربع به همراه 10 واحد انباری و 10 واحد پارکینگ مطابق نقشه های تایید شده شهرداری و با رعایت کلیه مسائل و مقررات سازمان نظام مهندسی (تعداد انباری مطابق ضوابط و مقررات شهرداری می¬باشد و نظر شهرداری ملاک عمل است که ممکن است بیشتر و یا کمتر از 10 عدد باشد) که مالکین اقرار و اظهار می‌دارند مورد مشارکت دقیقاً در تصرف و اختیار خودشان می‌باشد و منافع آن به کسی واگذار نگردیده و در صورت وجود هرگونه کشف فساد قانونی و شرعی شخصاً مسئول و پاسخگو خواهند بود. این قرارداد تا اتمام کامل کار (عملیات اجرایی ساختمان طبق مفاد قرارداد) به قوت خود باقی است و هیچ یک از طرفین در زمان حیات و یا در صورت فوت و یا حجر، هیچ یک از ورثه و یا قیم‌ها حق فسخ و یا تغییر در مفاد این قرارداد را ندارند. آورده مالکین تمامی حقوق واقعی و متصوره در پلاک¬های ثبتی مندرج در این قرارداد و آورده سازنده تمامی هزینه های مربوط به اجرای کامل این قرارداد اعم از ساخت و تحویل آپارتمانها و تشریفات تنظیم تقسیمنامه و اخذ اسناد مالکیت تک برگی می باشد.

ماده 3: نسبت سهم الشرکه طرفین و نحوه تقسیم واحدها

با توافق و رضایت کامل طرفین نسبت به قدرالسهم مشخص به شرح زیر. نحوه تقسیم واحدها: 1) طبقه اول و دوم کامل متعلق به سازنده بند ب ماده یک می باشد. 2) طبقه سوم کامل متعلق به مالکین ردیف دوم و پنجم بند الف ماده یک می باشد. 3) طبقه چهارم کامل متعلق به مالکین ردیف اول و چهارم بند الف ماده یک می باشد. 4) طبقه پنجم کامل متعلق به مالکین ردیف سوم و ششم بند الف ماده یک می باشد. نحوه استقرار هر واحد مطابق استقرار سابق مالکیت میباشد. تبصره 1: شصت درصد پارکینگ‌های همکف و شصت درصد پارکینگ‌های زیرزمین متعلق به مالکین و مابقی به سازنده تعلق دارد. انباری‌ها هم به نسبت 60 به 40 درصد به مالکین و سازنده تعلق دارد. (هرطبقه یک پارکینگ از پیلوت و یک پارکینگ از زیرزمین دارد و نحوه جاگذاری پارکینگ هر واحد در هر طبقه با قرعه مشخص خواهد شد.) تبصره 2: طبقات اول و دوم کاملاً متعلق به سازنده می¬باشد و اختلاف متراژ آپارتمانهای هر طبقه نسبت به یکدیگر محاسبه میشود و ارتباطی به سایر طبقات ندارد و تسویه اختلاف متراژ فقط هرطبقه نسبت به خود آن طبقه و واحدهای موجود آن طبقه می¬باشد. تبصره 3: هر انباری و یا پارکینگ که به میزان بیش از 10 عدد ایجاد گردد به میزان 60 درصد مالکین و 40 درصد سازنده تقسیم می¬گردد. در صورت عدم تامین 10 عدد انباری، میزان انباری کسرشده طبق توافق در پشت بام ساخته خواهد شد و تمامی هزینه های شهرداری و یا خلافی به میزان 60 درصد مالکین و 40 درصد سازنده تقسیم خواهدشد.

ماده 4: مدت اجرای قرارداد:

مقرر شد از زمان عقد قرارداد و امضا و ارائه وکالت کاری به سازنده حداکثر 6 ماه شمسی برای اخذ جواز و پس از دریافت جواز و تحویل کل ملک به سازنده 24 ماه شمسی برای اتمام عملیات ساختمانی و تحویل واحدهای ساخته شده به مالکین و پس از آن8 ماه برای اخذ پایان کار و تفکیک و تنظیم تقسیم¬نامه و دریافت سند مالکیت تکبرگی به نام مالکین در دفتراسنادرسمی زمان مقرر شد و مورد توافق و تراضی کامل طرفین قرار گرفت. تبصره: در صورت تاخیر در هر یک از موارد بالا سازنده ملزم به پرداخت جریمه روزانه جمعاً دو میلیون ریال به کلیه مالکین می‌باشد.

ماده 5: تعهدات طرفین:

تعهدات مالکین: 1) مالکین اقرار و اعلام نمودند که از افراد ممنوع المعامله نبوده و صحت تمامی مدارک و اسناد ارائه شده را تایید نمودند و اقرار و اعلام مینمایند که آپارتمانها متعلق حق غیر نمیباشدو در صورت مستحق اللغیر درآمدن هر یک از آپارتمان¬ها متعهد و ملتزم می¬باشند که مبلغ سه میلیارد ریال به عنوان خسارت به سازنده پرداخت نمایند. 2) تنظیم وکالت کاری بنام سازنده بابت انجام کلیه مراحل اداری و کاری در دفتراسنادرسمی ………. تهران حداکثر تا 10 روز پس از امضای قرارداد. که در صورت تاخیر، هریک از مالکین واحدهای آپارتمانی موظف اند روزانه مبلغ یک میلیون ریال بابت تاخیر در انجام تعهد به سازنده پرداخت نمایند که این مبلغ بدل از اصل تعهد نبوده و تعهد اصلی کماکان به قوت و اعتبار خود باقی است. 3) تخلیه و تحویل ملک به سازنده (در صورت عدم تحویل، هریک از مالکین واحدهای آپارتمانی موظف اند روزانه مبلغ یک میلیون ریال بابت تاخیر در انجام تعهد به سازنده پرداخت نمایند که این مبلغ بدل از اصل تعهد نبوده و تعهد اصلی کماکان به قوت و اعتبار خود باقی است). قابل ذکر است که جریمه ذکرشده در صورت عدم تخلیه بعد از تاریخ ……… می باشد. تبصره: مالکین موظف شدند در تاریخ …….…… آپارتمان¬ها را تخلیه و تحویل سازنده نمایند. 4) حضور در دفتراسنادرسمی ………. تهران جهت انتقال 4/2 دانگ مشاع از ششدانگ کلیه پلاک¬های ثبتی مذکور در ماده یک این قرارداد بنام سازنده در مرحله اتمام تمامی سقف¬ها و تیغه بندی. که در صورت عدم حضور هریک از مالکین مذکور، روزانه مبلغ یک میلیون ریال بابت عدم حضور به سازنده پرداخت خواهد شد که این مبلغ بدل از اصل تعهد نبوده و تعهد اصلی کماکان به قوت و اعتبار خود باقی است. 5) امضای وکالت بلاعزل تقسیم نامه بنام سازنده در دفتر اسناد رسمی ……. تهران طبق تقسیمات مندرج واحدها همزمان با اتمام عملیات اجرایی ساختمان و تحویل واحدها از طرف سازنده به مالکین و همچنین تنظیم صورتجلسه تحویل بصورت اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی ……… تهران (که منظور از قابل تحویل بودن ساختمان علاوه بر قابل سکونت بودن تمامی آپارتمان¬های احداثی از حیث دایر بودن سیستم¬های گرمایشی، سرمایشی، روشنایی، تهویه، آب، برق، گاز، آشپزخانه، حمام، دستشویی، اتاق¬ها، کابینت، درب و پنجره، کف، نقاشی و سایر بخش های آپارتمان و همچنین اتمام عملیات ساخت بخش های عمومی از قبیل محوطه سازی، ساخت انباری و پارکینگ، راه پله و راهروهای عبوری، نصب و راه اندازی آسانسور و سایر تاسیسات و تجحیزات و اتمام تمامی ساختمان و حیاط و پشت بام مطابق قرارداد) و قابل ذکر است که تحویل گرفتن آپارتمان منوط به امضای وکالت تقسیم نامه و اقرارنامه تحویل می¬باشد. تبصره: هر یک از تاخیرهای ذکر شده در قسمت تعهدات مالکین به مدت زمان قرار داد و مراحل مختلف آن می¬افزاید . تعهدات سازنده: 1) کلیه هزینه های این قرارداد از ابتدا تا انتها که شامل ساخت و تهیه نقشه و اخذ پایان کار و اسناد تفکیکی و تحویل واحدها میباشد بعهده سازنده است. 2) تهیه نقشه و ارائه آن و پرداخت کلیه عوارض متعلقه و خرید تراکم و اخذ پروانه تخریب و نوسازی از شهرداری. 3) تخریب و احداث بنای موضوع قرارداد و پرداخت کلیه هزینه¬های ساخت تا اتمام کار و تهیه و تدارک کلیه مصالح مصرفی و پرداخت کلیه هزینه‌ها از ابتدای عملیات ساختمانی تا اتمام کار و اخذ صورت مجلس تفکیکی و پایان کار و تاییدیه مهندس ناظر و دریافت اسناد مالکیت تکبرگی بنام مالکین (باتوجه به بند 5 این قسمت) و بیمه نمودن ملک و ساختمان مجاور و تمهیدات لازم جهت جلوگیری از هرگونه حادثه برای ساختمان‌های مجاور به عهده سازنده می‌باشد و به طوری که در هیچ مقطعی و در هیچ نهاد یا اداره و سازمانی تحت هر شرایطی هیچ مسئولیتی متوجه مالکین نمی‌باشد. 4) کلیه مسئولیت ساخت و سلامت کارگران و در صورت بروز حادثه پاسخگویی به مراکز دولتی و انتظامی متوجه سازنده می‌باشد (مالکین در صورت لزوم متعهد به همکاری جهت تسریع امور می‌باشند و هیچ گونه مسئولیتی متوجه مالکین نیست). 5) مالیات نقل و انتقال دارایی جهت انتقال قدرالسهم سازنده به عهده مالکین است و انجام امور اداری آن با سازنده است. و تمامی هزینه ها اعم از دفترخانه و تکبرگی و تقسیم نامه و غیره تا وصول سند مالکیت تکبرگی هر واحد به عهده سازنده می¬باشد. 6) سازنده موظف است دقیقاً مطابق جواز صادره از شهرداری اقدام به ساخت نماید و اگر در زمان اجرا خلافی صورت بگیرد قبلا با مالکین هماهنگ شود و در صورت رضایت مالکین و سازنده، سازنده میتواند خلاف کند که هزینه های ساخت با سازنده و هزینه های جرایم شهرداری بصورت 60 درصد مالکین و 40 درصد سازنده می باشد. 7) سازنده موظف است جهت احداث از لوازم و وسایل ذکر شده در قرارداد و دارای تاییدیه استاندارد استفاده نماید. 8) در صورت بروز حوادث فورس ماژور و غیر مترقبه از قبیل سیل و زلزله و یا تغییر قوانین شهرداری و یا غیره به طوری که خارج از اختیار سازنده بوده و و ناشی از قصور و یا تقصیر سازنده نباشد به مدت قرارداد اضافه می¬شود. که تعیین و تشخیص موارد مذکور در صلاحیت داور می¬باشد. 9) نقشه قبل از تایید شهرداری به رویت و امضای مالکین می‌رسد و در صورتی که مغایر ضوابط شهرداری نباشد و خللی به کیفیت نقشه های ترسیم شده وارد ننماید، نظر مالکین در آن لحاظ خواهد شد. 10) در صورت تاخیر در هریک از مراحل مندرج در ماده 4، پس از مدت شش ماه از زمان مقرر در قرارداد، قرارداد موصوف خودبخود در هر مرحله¬ای که باشد منفسخ می¬گردد و سازنده موظف است مبلغ سه میلیارد ریال بعنوان خسارت عدم انجام تعهد به تمامی مالکین پرداخت نماید. و بدون هیچگونه ادعایی کل ملک را تحویل دهد و در صورت پیشفروش آپارتمانهای سهم خود، شخصا پاسخگو خواهد بود. 11) سازنده موظف است حداکثر مساحتی که شهرداری در هر طبقه پروانه ساخت میدهد را بگیرد و تمامی هزینه های شهرداری و اخذ پروانه ساخت آن متراژ با سازنده است.

ماده 6: شرایط قرارداد

1) نوسان قیمت اجناس و یا ملک به هر دلیل تاثیری بر اصل قرارداد ندارد. 2) پرداخت کلیه هزینه‌های معوق ملک و اسناد از جمله جرائم احتمالی شهرداری (نوسازی، پسماند، فاضلاب) و دارایی (مالیات مستغلات و غیره)و قبوض آب و برق و گاز و تلفن و غیره، تا زمان تخلیه و تحویل کل ملک به سازنده، با مالکین است. 3) سازنده حق فروش واحدهای خود را بدین شرح دارد: دو واحد پس از اتمام سقف‌ها و انجام تیغه چینی، یک واحد اتمام نازک کاری، مابقی پس از تنظیم تقسیم نامه در دفترخانه که در خصوص پیش فروش واحدها نیاز به حضور و امضای مالکین ندارد. 4) سازنده حق انتقال قرارداد را به صورت کلی و یا جزئی به شخص دیگر نداشته و راساً ضامن ایفای تعهدات این قرارداد است. 5) همچنین سازنده حق دریافت هر نوع وامی را در خصوص این قرارداد از خود سلب و ساقط نمود.

ماده 7: نحوه ساخت و مصالح مصرفی

1) ساختار کلی: 5 طبقه مسکونی 2 واحدی جمعاً 10 واحد، 2 طبقه پارکینگ و انباری جهت تأمین پارکینگ و انباری (یک طبقه پیلوت و یک طبقه زیرزمین برای تأمین پارکینگ‌ها و انباری‌ها). 2) اسکلت: بتون، دارای تأییدیه شهرداری، آب پاشی مداوم مناسب بتون واستفاده از میلگرد نیشابور –میانه-کاشان 3) سقف: تیرچه، یونولیت وستون ها 3متر ریخته شود باضافه آویز واستفاده از تیرچه پاشنه بتون یاهمان بدون فندول. 4) حداقل ارتفاع سقف پیلوت تمام شده باید 2.70 متر باشد. 5) ارتفاع سقف زیرزمین حداکثر متراژی که مورد قبول شهرداری باشد و برای رمپ ایجاد مشکل نکند. 6) نما: سنگ تراورتن ترکیبی روشن حاجی آباد یا تفرش با اجرای نورپردازی و پروژکتور پرتابل. (سه طرف ساختمان نما دارد) 7) سفت کاری: دیوارهای شمال و جنوب و تیغه‌ها معمول شهرداری، دیوارهای اطراف واحدها و دیوارهای مابین واحدها 15 سانتی فوم‌دارودیوارهای جانبی هم15 سانتی فوم دار وداخل واحدها10 سانتی فوم دار. 8) دیوار راه پله سنگ مرمریت کوثر تا سقف.(سرسالی) 9) سیستم آشپزخانه: اپن. 10) کابینت ام دی اف تمام (متراژ مناسب، و عمق 35 سانت، دور پی وی سی، آرام بند)، سینک دو لگنه اخوان یا البرز (با تعبیه فضای مناسب جهت یخچال، لباسشویی، ظرفشویی وجای اجاق گاز)انجام می‌شود.(MDF ایزوفام و PVC ترک ماوی، یراق آلات چینی یاسر یا بلوم آلمان و صفحه رویه کابینت درخت سبز) 11) سرویس بهداشتی: ایرانی درجه یک و فرنگی درجه یک با روشویی چینی در حمام نصب شود. نصب علمک دوش یونیکا با سردوش در حمام، عایق کاری 2 لایه قیرگونی درجه 1 به ارتفاع حداقل 40 سانت، هواکش جداگانه با کلید جداگانه برای هر سرویس فلاش تانک محک مرغوب بیرون کار. 12) سیستم گرمایش: پکیج ایران رادیاتور با ظرفیت مناسب متراژ ساختمان حداقل 24000 دومبدل فندار. با نصب دودکش دوجداره (کواکسیال) 13) شیرآلات: اهرمی شایان مدل دریا یا قهرمان مدل اسپانیا . 14) احداث تمامی متعلقات و منضمات کولر گازی (از جمله کابل برق و لوله های تخلیه و غیره) بعهده سازنده و نصب کولر گازی و خرید کولر گازی بعهده مالکین می¬باشد. 15) دو رشته کابل به طور جداگانه از برق اصلی حداقل شماره 6*2 مارک خراسان درجه یک از کنتور تا واحد برای کولر گازی کشیده شود در صورتی که از طرف اداره برق الزام به نصب کنتور با آمپر بالا شود مابه التفاوت مبلغ کنتور از 32 آمپر به بالا برای هر واحد با مالک آن واحد می باشد. 16) رادیاتورها: ایران رادیاتور، برای تمامی اتاق ها و پذیرایی (تعدادپره ها متناسب با متراژ ساختمان) و حوله خشک کن حمام. (مدل کال (KAL)) یا اکو 17) فاضلاب: پوش فیت یزد بسپار، چاه جذبی و اجرای اگو تا محل خروجی جهت وصل به شبکه شهری (پرداخت هزینه انشعاب فاضلاب هر واحد بعهده مالک همان واحد است)واجرای ونت برای دستشویی های هرواحد به طور جداگانه تا پشت بام از جنس لوله نرم واجرای لوله کشی آب باران به صورت جداگانه. 18) لوله کشی: سفید آذین برای واحدها با شیر قطع کن جداگانه برای هر واحد، لوله کشی گاز توکار قابل تایید اداره گاز. 19) سیم کشی کلید و پریز: ایرانی درجه 1 دلند، چاه ارت آسانسور و 6 فیوز مینیاتوری لگراند فرانسه برای هر واحد و مشاعات جداگانه. نصب حباب سنسور دار و یا تایمر چشمی شیله ترک ازجنس فلز وشیشه دیواری در راهرورها و راه پله‌ها و پارکینگ. روشنایی لازم در پذیرایی با هالوژن اس ام دی و اجرای مناسب برای نصب کردن لوستر و سیم دو زوج فویل دار برای تلفن هر واحد در تمام اتاق‌هاوقابل تائید مهندس ناظر وفیوز محافظ جان ازنوع لگراند ترک. 20) آیفون: تصویری رنگی تابا مدل 4 یا 4.5 اینچ. 21) درب ورودی ساختمان: فلزی طرح دار و جعبه پست یک عدد برای کل در صورت موافقت شهرداری (در غیر اینصورت برای هر واحد جداگانه). 22) درب پارکینگ: فلزی طرح دار ریموت دار و یا کرکره.(رمپ درب فلزی و پیلوت کرکره ای گیربکسی). ریموت ایتالیا. 23) درب ورودی آپارتمان‌ها: ضد سرقت ایرانی مرغوب طرح ترک. یراق آلات و قفل و دستگیره درب کاله ترک. 24) درب اتاق‌ها و سرویس‌ها: HDF چهارچوب‌ها فلزی طرح مکزیکی نوع سنگین درجه یک. چهارچوبها تماما فارسی بر شده باشد و توسط آهنگر ساخته شود. رنگ درب اتاق ها پتینه با پلی استر. 25) درب کمد دیواری‌ها: HDF لولایی اجرا می‌شود وبرای کمد دیواری ها چهار چوب آهنی نصب شود.(طبقات چهارم و پنجم درب و چهارچوب MDF کار شود.) مارک ایزوفام. • HDF ها رنگ پتینه با پلی استر. 26) گچ بری و اجرای رابیتس کاری سقف واحدها و گچ کاری آن و نور مخفی و ابزار سقف پارکینگ و زیرزمین جهت پوشاندن لوله‌ها و تاسیسات واجرای طرح راویزهای هر واحد با سلیقه مالک همان واحد انجام می شود. رابیس ها از نوع مسعود13 ستونه با اجرای فاصله 10 سانتی متر برای میلگرد ها که روی آن رابیس کار میشود با میلگرد نمره 8 ساده صاف. • سقف کل واحدها و طبقات کل ساختمان اعم از راه پله و پیلوت و زیرزمین باید به طریق فوق الذکر رابیس بندی شود به نحوی که در هیچ کجای سقف گچ روی یونولیت کشیده نشود بدین مفهوم که هم روی کلیه یونولیت ها و هم روی آویزها و غیره رابیس کاری انجام شود. • نوع گچ استفاده شده در کل ساختمان از نوع ساوه طلایی. • روی رابیس ها فقط باید گچ کشیده شود و استفاده از گچ و خاک روی رابیسها مورد توافق نمیباشد 27) کف پارکینگ: سنگ گرانیت مروارید مشهد، کفشور در محل مناسب، عایق کف پیلوت دو لایه قیرگونی درجه یک، کف زیرزمین سنگ گرانیت مروارید مشهد. 28) نصب پمپ و تانکر، ظرفیت پمپ و حجم تانکر متناسب با متراژ ساختمان. 29) دیوار پارکینگ: سنگ تا سقف مرمریت کوثر با قاب و طرح، سقف کاذب پارکینگ جهت پوشاندن لوله‌ها و تاسیسات به همراه روشنایی مناسب، ستون‌ها سنگ. 30) انشعابات آب و برق و گاز: برق و گاز جداگانه برای هر واحد، انتظار اگو، برق 3 فاز حداقل32 آمپر برای مشاعات و آسانسور، آب مشاع. و نصب کلیه کنتورهای آب و برق و گاز برای هر واحد. کلیه هزینه های انشعاب فاضلاب (اگو) مالکین تسویه شده و مدارک آن به سازنده تحویل خواهدشد. و نیز هرگونه هزینه غیرقابل پیش بینی که ذکر نگردیده است در مورد خرید انشعابات آب و برق و گاز و نصب کنتورهای ذکر شده برای کلیه واحدها به طور جداگانه تماما به عهده سازنده میباشد (فقط آب یک کنتور میباشد) 31) کف حیاط: واش بتن. 32) دیوار حیاط: سنگ هماهنگ با نما طرح دار. 33) کف آپارتمان‌ها: سرامیک رکتی 60×60، قرنیز سرامیک یا پی وی سی به نظر مالکین. 34) کف آشپزخانه: سرامیک 60×60 رکتی فایو هماهنگ با کف سالن + کفشور در آشپزخانه با دولایه قیرگونی. 35) کف و دیوار سرویس‌ها و آشپزخانه: کاشی ایرانی درجه یک پشت کابینت‌ها معمولی. 36) کف پشت بام: 2 لایه قیرگونی و موزاییک کامل. 37) دیوار پشت بام: یک متر ارتفاع سرامیک. 38) دستگیره درب‌ها: ازنوع دوتیکه چینی. 39) قفل و مغزی درب ها: ایرانی درجه یک (دلتا) 40) پنجره‌ها: دو جداره UPVC درجه 1 مرغوب شیشه دوجداره ازنوع ویستابست. شیشه دوجداره دارای کلاف گالوانیزه سراسری و یکپارچه داخلی. 41) نقاشی: سقف‌ها پلاستیک دیوارها روغنی با زیرسازی سحر یا هادی نوع رنگ با توافق طرفین. 42) آسانسور: استاندارد حداقل6 نفره ریل درجه 1 و موتور و غیره همگی ایتالیایی، کابین تمام استیل و درب تمام اتومات درجه یک ایرانی. دارای 3Vf و طبق نقشه و مطابق تاییدیه مصوب شهرداری و اداره استاندارد آسانسور و مهندس ناظر. 43) بالکن‌ها: در صورت وجود در نقشه کف و دیوار تا سقف سنگ هماهنگ با نما با کفشور و شیر آب و فاصلاب تخلیه جهت ماشین لباسشویی با دولایه قیرگونی. 44) آنتن مرکزی 2 رشته سیم کرمان صادراتی، در سالن برای هر واحد جهت تلویزیون و ماهواره. 45) پله‌ها و زیر پله‌ها: سنگ هماهنگ با دیوار، ضخامت سنگ پله 3 سانتیمتر، سنگ مرمریت درجه یک ازنوع کوثر. 46) نرده راه پله استیل یافلز. 47) دیوار خرپشته از داخل که جز راه پله محسوب میشود تا سقف هماهنگ با سنگ دیوار ره پله و از بیرون سرامیک. 48) دیوار پاسیو: در صورت وجود در نقشه سنگ. 49) محوه سازی فضای سبز و باغچه. 50) نصب در شیشه‌ای سکوریت در فضای مناسب مابین لابی واحدها و راه پله حتما اجرا شود. 51) انباری: دیوار داخل تا سقف سرامیک دیوار بیرون سنگ هماهنگ با دیوار پارکینگ با درب فلزی و کف موزاییک. 52) سقف واحدها و پیلوت و زیرزمین دارای نور مخفی و ابزار کاری گچ بانظر مالکین اجرا میگردد. 53) سیم کشی ساختمان از نوع درجه یک خراسان و سیم های اصلی حداقل نمره 6 خراسان و سایر سیم ها حداقل نمره 2.5 خراسان بهمراه سیم ارت 2.5*2 مسی، چاه ارت حداقل 2متر و صفحه حداقل 40*40 به همراه بست. و نیز خرطومی از نوع نیمه نسوز بکار رود. و پلیکا از جنس PVC و زانو و عصایی بلند (که کلیه این موارد باید همراه با تایید مهندس ناظر برق باشد) 54) جعبه کلیدهای تعبیه شده در واحدها لگراند فرانسه یا سارو ایران دارای 12 فیوز. 55) تابلو برق و تلفن به صورت جداگانه. 56) تاسیسات آتشنشانی در صورت الزام شهرداری طبق ضوابط شهرداری و سازمانهای مربوطه اجرا شود. 57) دیوار زیرزمین تابالا دارای ایزوگام درجه یک هر طرفی که در زیر خاک است. 58) کف کلیه واحدها پیلوت و مشاعات و پشت بام دارای پوکه ریزی مناسب از جنس مرغوب. 59) دیوار اتاقک آسانسور از داخل سیمان و کف بتون. مالکین حق برداشت وسایل ساختمان (کولر، رادیاتور، درب و پنجره، هود، پکیج، شیرآلات و …) را ندارد. تبصره: در مورد تغییر هریک از اقلام مصرفی به درخواست مالکین، سازنده موظف به استفاده از آن اجناس میگردد منوط بر اینکه ما به التفاوت قیمت آنها را به سازنده بپردازد.

ماده 8

در صورت بروز هرگونه حوادث احتمالی ازجمله آتش سوزی، سقوط اشیا و مصالح ساختمانی، سقوط کارگران و یا خرابی احتمالی، برق گرفتگی، شکستگی اعضای بدن کارگران و نیز فوت کارگران و یا سایر اشخاص ثالث ناشی از حوادث اجرای کار، بعهده سازنده بوده و مسئولیتی متوجه مالکین نخواهد بود و در صورت بروز هرگونه خسارت به اشخاص ثالث در زمان اجرای قرارداد از زمان تخریب تا پایان عملیات ساختمانی بعهده سازنده میباشد و رعایت تمامی مقررات و قوانین کار و رعایت نکات ایمنی کارگاه و بیمه نمودن کارگران و نیز بیمه نمودن کارگاه از حیث مسئولیت مدنی و آتشسوزی بعهده سازنده میباشد.

ماده 9: سایر توضیحات

1) طرفین در کمال صحت عقل و اراده کامل و اطلاع کامل از مفاد و مندرجات این قرارداد و به استناد ماده 10 و 190 و 191 قانون مدنی مبادرت به امضا و انجام این معامله نمودند و حق فسخ یا عدول از تعهدات خود را ندارند. کلیه خیارات از جمله خیار غبن فاحش و افحش ولو به اعلا درجه از طرفین سلب و ساقط گردید. 2) چنانچه به دلیل مقررات شهرداری با جواز حداقل 5 طبقه مسکونی موافقت نگردد قرارداد متوقف و بدون خسارت و ضرر و زیان برای طرفین منفسخ خواهد شد. 3) در صورت بروز هرگونه اختلاف نظر در قرارداد نظر آقای محمود صفری بعنوان حکم مرضی الطرفین برای طرفین قابل قبول خواهد بود و ایشان تا پایان مدت قرارداد هرزمان که بخواهد حق دارد از مقام داوری استعفاء نماید که استعفاءداور از طریق اظهارنامه و یا پست سفارشی مطابق آدرس ذکر شده در قرارداد اعلام میگردد. و طرفین حق هرگونه ادعا و اعتراضی را نسبت به نظرات داور از خود سلب و ساقط نمودند و در صورت استعفا داور میبایست یک نفر را بعنوان داور تعیین نموده و به طرفین اعلام نماید. 4) اصل اسناد مالکیت و بنچاق های آن بصورت امانت و با دادن رسید کتبی در نزد سازنده باقی می¬ماند. 5) مقرر گردید که از طرف سازنده مبلغ ……………………… ریال بعنوان بلاعوض به مالکین به شرح ذیل همزمان با امضا قرارداد پرداخت گردد. • دو فقره چک هریک به مبلغ ……………. ریال به مالکین ردیف اول و ششم بند الف ماده یک بشماره چک ……… و …………. بانک ……….. شعبه ……….. • یک فقره چک به مبلغ …………. ریال به مالک ردیف دوم بند الف ماده یک بشماره چک ……………… بانک ……….. شعبه …………. • سه فقره چک هریک به مبلغ ………………….. ریال به مالکین ردیف سوم و چهارم و پنجم بند الف ماده یک بشماره چک ………. و ……….. و ………… بانک …………. شعبه …………..

↴ دیدگاه و نظرتان را درباره این مطلب بنویسید

سوالات شما توسط مدیر سایت یا سایر کاربران پاسخ داده خواهد شد.

بیشتر بدانید:
ساخت و ساز و تقسیم‌نامه
برای دوستانتان بفرستید:
مطالب مرتبط
پیشنهاد ویژه

30 دیدگاه. Leave new

  • سلام و عرض ادب
    ممنون از مطلب بسیار مفیدتون.
    ما زمینی به متراژ ۱۶۰۰ متر با تعداد ۲۰ واحد آپارتمان داریم که با توافق مالکین قصد نوسازی داریم.
    سوالی که برام مطرح است اینه که اگر به فرض قرارداد مشارکت ۶۰ به ۴۰ بسته شود، متراژ واگذار شده به مالکین بصورت خالص محاسبه میشود. مثلاً در هر طبقه ۵۰ متر مشاعات از جمله راه پله و آسانسور فضا اشغال می‌کنه، آیا این فضا هم به همان نسبت بین سازنده و مالکین تقسیم می‌شود ؟ ممنون از راهنمایی شما

    پاسخ
  • سلام عرض کردم ، مرسی از سایت خوبتون اطلاعات مفیدی قید شده . خواستم خواهش کنم کمی توضیح در باره نحوه تقسیم آپارتمان بین مالکین بفرمایید . فرض کنید سه طبقه از پنج طبقه به مالکین تعلق میگیرد . نحوه انتخاب و یا تقسیم این سه طبقه بین مالکینی که از قبل متراژهای متفاوتی داشته اند . ممنونم

    پاسخ
  • علی ایزدی
    جمعه | 2023/06/16 | 23:03

    با سلام وعرض وتشکر .ملک ما تا ۸۰ درصد پیشرفت داشته وسازنده درحال کار است ۳دانگ طبق قرداد بنامش کردیم .(ما ۴ مالک هستیم که مشارکت کردیم .)درچه زمانی پارکینگ انباری در سند میاید .واحد هر کدام طبق یه تفاهم بین مالکها وسازنده مشخص شده .آیا ما ۴مالک بازهم باید به محضر برویم ویا کار تمام شده با تشکر ویژه از راهنمایی شما بزرگوار

    پاسخ
  • با سلام، من صاحب یک واحد آپارتمان در طبقه همکف از یک ساختمان 4 طبقه با 8 واحد می باشم. اکنون سازنده‌ای می خواهد 5 طبقه دو واحدی بسازد و همکف هم تجاری کند برای خودش و طبقه پنجم دو واحد را برای خودش بر دارد و یک واحد آپارتمان در طبقه اول به من بدهد به همان متراژ که داشتم و همچنین بقیه مالکان. به نظر ما این پیشنهاد بیشتر به نفع سازنده است. لطفا راهنمایی کنید و چه پیشنهادی دارید؟ ممنونم

    پاسخ
    • بستگی به شرایط و موقعیت ملک دارد
      معمولا ساختمانهایی که بیش از 40 سال از سال ساختشان میگذرد را به این شکل مشارکت میکنند
      حتما از چند مشاور املاک دیگر در همسایگی مشورت بگیرید و در نهایت با وکیلی مجرب هم در این خصوص مشورت کنید

      پاسخ
  • با عرض سلام وقت بخیر
    آیا با دادن وکالت بلاعزل تقسیم نامه به سازنده برای مالک مشکلی به وجود میاورد با تشکر

    پاسخ
  • سلام قرارداد بین همسرم به عنوان سازنده و پدرم مالک در خانه بسته شد در حین ساخت چون من هم شاعل هستم قرار شد نصف خانه ای که به ما به عنوان سازنده می‌رسد به نام من شود ولی حالا همسرم امتناع می کند و قراداد در محصر بسته نشده آیا رسمیت دارد و حالا که همسرم اینکار را نمی کند و زمین کلا به نام پدرم هست نمی‌تواند پدرم چنین کاری برای من انجام دهد

    پاسخ
    • با وکیلی مشورت کنید
      متن قرارداد باید بررسی شود به طور دقیق

      پاسخ
    • سلام بسیار عالی مفید و کاربردی بود ممنون لطفا در مورد تقسیم نامه بعد از ساخت با فرض ایفای تعهدات سازنده ومالکین هم مطلبی بنویسید واقعا عالی بود .سپاس

      پاسخ
      • خیلی ممنون از اینکه نظرتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
        چشم حتما، اگر شما هم مطلبی در این خصوص دارید برای ما بفرستید تا به اسم خودتون در سایت منتشر کنیم

  • سلام
    یک ساختمان نیمه کاره دارم که طبقه همکف تکمیل شده و طبقه اول تا مرحله دیوار کشی داخلی انجام شده
    و فقط نما کاری و کاشی و سرامیک داخلی و نازک کاری باقی مانده
    از بانک تقاضای وام خود مالکی کردم که یکی از مدارک مورد نیاز قرارداد بین مالک و سازنده هست با توجه به اینکه استاد بنای روزمزد و متری گرفته ام و فقط هزینه دستمزد رو دریافت می کنه و مصالح رو خودم تهیه می کنم برای این منظور و ارائه به بانک به چه نحو باید قرارداد تنظیم بشه ؟؟

    پاسخ
    • قرارداد بین مالک و سازنده به این راحتی نیست
      مراقب باشید که بعدا اوستای شما ادعایی نکند در آینده
      حتما با وکیل مشورت کنید

      پاسخ
  • سلام ساختمان سه طبقه تک واحدی ۷۰متر پارکینگ ندارد ی نفر سال ۱۳۸۶ ساخت سال ۱۴۰۱فروخته و تو قولنامه پشت بام رو نفروخته ولی من از این نفر طبقه سه اخرین طبقه رو خریدم پشت بام وراپله مشاع الان میتونه پشت بام ی طبقه دیگه بسازد

    پاسخ
  • سلام ببخشید یک سوال داشتم درمشارکت ساخت وساز ایا ابگرمکن وکولر نیز همراه دیگر متعلقات ساختمان به سازنده تعلق میگرد یاخیر باتشکر از راهنمایی شما

    پاسخ
  • عبدالمجید موسوی
    جمعه | 2022/08/05 | 09:23

    سلام،وقت شما بخیر، در یک مجتمع چهار طبقه ۸ واحدی زندگی می کنیم( بدون آسانسور) ۲۰سال ساخت، قیمت طبقه اول با طبقه چهارم در صورتی که واحدی بخواهد بفروشد( به طور مثال طبقه آخر چهارم یک میلیارد تومان وهمان متراژ واحد اول طبقه اول دو میلیارد تومان می خرند، اخیرا سازنده ای پیدا شده که کل مجتمع را بخرد با توجه به قدرسهم( ۴۵ متر هر واحد) باید چگونه محاسبه کنیم که طبقه اول با طبقه آخر با توجه به اینکه از لحاظ قیمتی اختلاف دو برابری دارند عدالت برقرار شود مالکین طبقه سوم وچهارم از خدا می خواهند چنین ساخت وساز انجام شود ولی ، طبقه اول ودوم زیاد نسبت به این موضوع راضی نیستند ولی موافق تخریب وساخت ساز مجدد با توجه به عمر ساختمان ( ۲۰سال از آن می گذرد) هستند، لطفا راهنمایی بفرمایید درچنین مواقعی عرف وقانون به چه نحوی می باشد‌. طبقه چهارم حتی جهت رهن دادن با ۵۰درصد ارزانتر از طبقه اول ودوم باز هم مشتری ندارد. واگر بخواهد مثل بقیه در ساخت جدید سهم ببرد اجحاف در حق بقیه اهالی ساختمان می باشد، ودر هر زمانی که می خواستند آپارتمان خود را به فروش برسانند ( بخاطر نداشتن آسانسور به یک دوم طبقه اول ودوم مشتری داشته اند وحتی واحدی دوسال پیش ۵۰۰ میلیون در طبقه دوم معامله شد، ودر طبقه چهارم همان متراژ ۳۰۰ میلیون تومان می فروخت کسی نمی خرید وحالا هم به همین صورت است وفقط بخاطر مکان خوب زمین که ۱۷ شرقی کیانپارس اهواز می باشد واز عریض ترین خیابان‌های این منطقه می باشد، سازندگان دنبال خرید این ملک می باشند. ازاینکه طولانی نوشتم عذر خواهی می کنم. فقط راهنمایی بفرمایید . باتشکر موسوی

    پاسخ
    • سلام
      حرف شما منطقی هست و باید با سایر همسایگان در اینخصوص به توافق برسید و بعد قرارداد مشارکت بنویسید.

      پاسخ
  • با سلام و عرض ادب و احترام

    آیا امکان ثبت قرارداد مشارکت در ساخت بنا در محضر وجود دارد؟

    پاسخ
  • سلام و درود
    تشکر میکنم از پاسخگویی شما که مشکلات مردم را با راهنمایی جامع خود حل میفرمایید.
    آپارتمانی که ۳ دانگ متعلق به یک فرزند و ۳ دانگ دیگر متعلق به پدر مرحوم میباشد و از وراث یکی حدود ۱۰ سال است که از او بی خبریم
    کل اپارتمان تصمیم به تخریب و نوسازی گرفته اند .میخواستم بدانم واحد ما برای این معضل مجهولالمکان بودن یکی از وراث چه راهی را طی کند که بقیه وراث دچار ضرر نشوند؟
    واحد باید عدم افراز بگیرد؟و بعداز عدم افراز برای مشخص شدن سهم وارث مجهول المکان دستور فروش و مزایده؟
    در این مزایده فقط سهم مجهولالمکان به مزایده میرود؟ایا ان فرزند که صاحب ۳ دانگ هست هم ۳ دانگش به مزایده میرود؟
    اگر مرا راهنمایی کنید ممنون میشوم
    ضمنا همه وراث و صاحب ۳ دانگ راضی به تخریب و نوسازی هستند

    پاسخ
    • سلام و تشکر از لطف شما
      ابتدا باید مشخص شود که فردی که نیست فوت شده یا خیر
      اگر پیدا نشود باید حکم فوت فرضی بگیرید بعد از آن ورثه او باید برای تخریب و نوسازی اقدام کنند
      پس ابتداعا باید به شورای حل اختلاف مراجعه کنید
      موفق باشید

      پاسخ
  • محمد رضا کاوسی
    یکشنبه | 2021/06/20 | 08:31

    سلام ‌خسته نباشید اینجانب و چندی از همسایگان که در ملکی مجاور بودیم با مشارکت در ساخت به سازندگان بطور مجزا قرارداد امضا کرده و اقدام به ساخت کردیم که طبق قرار داد سازندگان وکالت کاری گرفتند و ساخت رو شروع کردند ولی در زمان تحویل چند ماه و زمان سند چند سال بطول انجامید که قرار بر ضرر و زیان را در قرارداد اورده ایم اما سازندگان زیر بار نمیروند و اعلام اینکه ما زیاد ضرر کرده ایم رو میاوردن ما چه باید بکنیم ضمنا یک واحد تجاری دارد که سه دانگ در اختیار بنده بوده که بعد از انجام من الباقی سه دانگ را با بیعنامه خریداری کردم و در سند یک متر بیشتر شده .سازندگان بخاطر یک متر اضافی بجای محاسبه و گرفتن مبلغ در محضر که در بیعنامه ذکر شده بدون اجازه از سهم دانگ من کم کردند محبت بفرمایید چه باید بکنم سپاس

    پاسخ
    • مورد شما با یک جواب چند خطی حل نمیشود
      با یک وکیل مجرب مشورت کنید
      اما موارد شما قابل انجام است

      پاسخ
  • برای قرارداد مشارکت در ساخت به صورت محضری میخواستم راهنمایی کنید؟

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

سیر تا پیاز آموزش سیستم جدید ثبت آنی دفاتر اسناد رسمی
انتقال پارکینگ و انباری (منضمات) + مراحل + مدارک + نحوه صحیح انتقال
keyboard_arrow_up