سند رسمی اقرارنامه اصلاحی
از جمله اسناد قابل تنظیم در دفترخانه، سند رسمی اقرارنامه اصلاحی است.
همه چیز درباره دفترخانه و تفاوت سند عادی و سند رسمی!
چرا باید سند رسمی اقرارنامه اصلاحی را تنظیم کنیم
همانطور که می دانید هیچگونه قلم خوردگی در اسناد رسمی قابل قبول نیست و اگر اشتباهی در سند صورت گیرد باید طی سند دیگری آن اشتباه را اصلاح نمود.
در مواردی پیش می آید که عبارتی در سند اشتباهاً و سهواً درج میگردد و برای اصلاح آن باید اقرارنامه اصلاحی تنظیم شود.
به همین منظور هنگام تنظیم اسنادی مانند سند ملک و آپارتمان در متن سند می نویسیم که:
“فروشنده ضمن العقد تنظيم اين سند به خريدار وكالت داد كه در صورت بروز هر گونه اشتباه در تنظيم سند نسبت به تنظيم اقرارنامه اصلاحي اقدام نمايد”
که در صورتی که اشتباهی صورت گرفته بود، خریدار بتواند بدون نیاز به حضور فروشنده سند را اصلاح نماید.
فرض کنید که شما به عنوان خریدار آپارتمانی، سند قطعی غیرمنقولی را امضا کرده اید.
سپس متوجه می گردید که شماره اشتراک برق یا شماره پلاک یا کد پستی یا… اشتباه درج گردیده است.
به همین منظور به دفترخانه مربوطه مراجعه کنید و درخواست تنظیم سند اقرارنامه اصلاحی نمایید.
هزینه تنظیم این سند در صورتی که اشتباه از دفترخانه بوده باشد، عرفاً به عهده دفترخانه می باشد.
نمونه سند رسمی اقرارنامه اصلاحی
اینجانب ……. به عنوان ……….. سند شماره ………… ایندفترخانه، (اصالتاً از طرف خود و به وكالت از طرف ……… طبق وكالت نامه ضمن العقد سند …………. مورخ ………… اين دفترخانه) و پس از حضور اقرار و اعلام می نمایم كه …………. سهواً در سند قید گردیده که ………… صحيح مي باشد.
ساير مشخصات سند قطعي كماكان به قوت و اعتبار خود باقي است.
برای مشاهده و خرید و دانلود متن کامل روی عکس زیر کلیک کنید.
هزینه تنظیم این سند در دفترخانه

7 دیدگاه. Leave new
سلام اقرانامه ای در دفترخانه تنظیم کردیم در همان روز خواستیم چند خط به آن اضافه کنیم آیا هزینه آن دوباره باید پرداخت شود یا اصلاح شده وهزینه اصلاح را باید بدهیم در ضمن لطفابفرمایید هزینه اصلاح چقدر است سپاس
اگر شناسه سند صادر شده باشد و سند تایید نهایی گردد دیگر قابل ویرایش نیست ست و باید اقرار نامه اصلاحی تنظیم شود که توضیح آن در بالا داده شده
سلام . وکالت نامه ای از نفر اول رسیده به نفر دوم، از دوم به سوم ،از سوم به چهارم، از چهارم به پنجم ،از پنج به ششم، از ششم به هفتم.
در وکالت نامه بین ششم و هفتم اسم موکل اول یعنی نفر اول هم هست. اما اسم نفرات دوم سوم چهارم پنجم نیست که معمول هم همین است.
حال با توجه به اینکه در وکالت نامه من اسم نفر اول هست و ششم و هفتم( خودم). آیا در رابطه با این وکالت نامه میتوان بین نفر دوم و من نفر هفتم یک اصلاحیه انجام شود. در واقع میخواهیم شماره فرعی سند مالکیت که در زمان تنظیم وکالت نامه موجود نبود و الان با صدور سند مالکیت وجود دارد به این وکالت نامه اضافه کنیم که نگرانی نفر دوم از بین برود.
چون نفر دوم میگوید من الان اگر سند بنام شما بزنم. با توجه به اینکه در وکالت نامه شماره فرعی زمین ذکر نشده شما نفر هفتم میتونید ادعا کنید زمین موجود در وکالت نامه غیر از زمینی است که سند مالکیتش به شما منتقل کردم وعلاوه بر زمین داخل سند که به شما منتقل کرده ام زمینی دیگر هم طلب کنید
برای رفع نگرانی نفر دوم و اطمینان از تطابق زمین در وکالتنامه و سند مالکیت، میتوانید در دفترخانه یک اقرارنامه اصلاحی تنظیم کنید که در آن شماره فرعی زمین (که اکنون مشخص است) ذکر شود و شما (نفر هفتم) به طور رسمی اقرار کنید که زمین موضوع وکالتنامه همان زمینی است که سند مالکیت آن به نام شما منتقل میشود و هیچ ادعای دیگری ندارید. همچنین، میتوانید با تنظیم یک سند تعهد متقابل، تضمین کنید که طرفین هیچ ادعای دیگری فراتر از این موضوع نخواهند داشت. در صورت لزوم، اصلاحیه با حضور نفر اول نیز قابل انجام است یا با تنظیم سند مکمل نگرانی رفع میشود.
درخصوص این مورد باید با وکیلی مجرب مشورت کنید حتما
سلام خسته نباشید .در سال 97وکالت نامه ای تنظیم شد و تمام فامیل زیر این وکالت نامه که مربوط به باغ بود به پدر بنده وکالت تام دادن برای گرفتن سند .بعد فوت پدرم آیا این وکالت نامه باطل میشود.وآیا قابل انتقال بعد فوت پدر به پسر میباشد
سلام! طبق قانون، وکالت نامهها به طور عمومی پس از فوت موکل باطل میشوند. بنابراین، در صورتی که پدر شما فوت کرده باشد، وکالت نامه تنظیم شده توسط ایشان برای دریافت سند باغ نیز باطل میشود و نمیتوان از آن برای پیگیری امور استفاده کرد.
برای ادامه مراحل دریافت سند، نیاز به تنظیم وکالت نامه جدید از ورثه یا دریافت مجوز از مراجع قانونی مربوطه خواهید داشت.