وضعیت استعلام وکالتنامه‌ها از زبان معاون امور اسناد

چگونه از دفترخانه یا سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، اصالت وکالت‌نامه خود را تصدیق کنیم؟ اگر می‌خواهید از اصالت و اعتبار سند وکالت‌نامه خود مطمئن شوید، باید بدانید که روش استعلام آن بستگی به تاریخ تنظیم آن دارد. در این مقاله به شما نشان می‌دهیم که چگونه برای وکالت‌نامه‌های قبل و بعد از سال 1392، از طریق دفترخانه یا سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، اصالت آن‌ها را تایید کنید. همچنین به شما روش‌های مختلف تصدیق اصالت سند وکالت‌نامه را معرفی می‌کنیم. پس با ما همراه باشید.

زمان تقریبی برای مطالعه: 2 دقیقه

203 دیدگاه
بخشنامه با جلد چرمی و قلم

استعلام وکالتنامه

استعلام وکالت‌نامه به دو دسته تقسیم می‌شود.

وکالت نامه هایی که قبل از تاریخ 1392/06/26 تنظیم شده است

برای استعلام وکالت‌نامه‌هایی که قبل از تاریخ 1392/06/26 تنظیم شده باشد باید از دفترخانه‌ای که وکالت‌نامه را تنظیم کرده است، استعلام کرد.

که باید از طریق سامانه ثبت الکترونیک اسناد به صورت مکاتبه مکانیزه یا از طریق مراجعه حضوری به دفترخانه مربوطه استعلام نمایند

وکالت نامه هایی که بعد از تاریخ 1392/06/26 تنظیم شده است

برای استعلام وکالت‌نامه‌هایی که بعد از تاریخ 1392/06/26 تنظیم شده باشد می‌توان با مراجعه به وبسایت سازمان ثبت اسناد و املاک به نشانی my.ssaa.ir و یا از اینجا (استعلام سند رسمی) استعلام اصالت وکالت‌نامه نمود.

متن بخشنامه

مدیران کل محترم ثبت اسناد و املاک استان ها

سلام علیکم

پیرو بخشنامه شماره 97/57074 مورخ 1397/3/28 بنا بر گزارش های واصله و در راستای جلوگیری از هرگونه جعل، سوء استفاده و توالی فاسد استفاده از وکالت نامه های فاقد اعتبار و اصالت در تنظیم اسناد؛ مقتضی است به کلیه دفاتر اسناد رسمی و دفاتر ازدواج و طلاق ابلاغ گردد که در هنگام تنظیم هرگونه سند به استناد اسناد وکالت ابرازی، چنانچه سند وکالت مورد استناد، قبل از تاریخ 1392/6/26 (راه اندازی سامانه ثبت الکترونیک اسناد) تنظیم شده باشد، بدواً اصالت و اعتبار سند وکالت مورد نظر را صرفاً از طریق سامانه ثبت الکترونیک اسناد به صورت مکاتبه مکانیزه استعلام نمایند.

لازم به ذکر است که تصدیق اصالت اسناد تنظیمی بعد از تاریخ مذکور، در سایت سازمان ثبت به آدرس ssaa.ir امکان پذیر می باشد.

سید محمد هاشمی مقدم – معاون امور اسناد | بخشنامه شماره 98/214515 مورخ 1398/11/06 | کد 1061 مجموعه بخشنامه های ثبتی

خلاصه دیدگاه‌های کاربران:

(تولید شده توسط هوش مصنوعی)


برخی کاربران با سوالاتی درباره اعتبار وکالت‌نامه‌ها، چگونگی استعلام و رفع مشکلات مربوط به آن‌ها مواجه‌اند، درحالی‌که عده‌ای به مشکلات پیچیده حقوقی مانند ادعای جعلی بودن اسناد یا استفاده نادرست از وکالت‌نامه‌ها اشاره کرده‌اند. پاسخ‌های ارائه‌شده توسط سردبیر به طور کلی کاربران را به مراجعه به دفاتر اسناد رسمی، سامانه ثبت من و مشاوره با وکلای مجرب راهنمایی می‌کند.
همچنین، موضوعاتی مانند نقش اعتماد در دفاتر اسناد رسمی، محدودیت‌های قانونی و اعتبار وکالت‌نامه‌ها از دیگر نکات برجسته در دیدگاه‌های کاربران است. به‌ویژه، مواردی مانند احتمال تبانی، نحوه استفاده از سامانه‌های الکترونیکی و روش‌های اعتراض به حکم قضایی، از سوالات پرتکرار کاربران به شمار می‌رود.
این بخش تلاش می‌کند با ارائه توضیحات دقیق و توصیه‌های کاربردی، پاسخگوی دغدغه‌های حقوقی کاربران باشد و آنان را به سوی راه‌حل‌های قانونی هدایت کند.
اگر شما هم دیدگاه، نظر یا سوالی دارید، می‌توانید در بخش دیدگاه‌ها از اینجا سوال خود را مطرح کنید.

↴ دیدگاه و نظرتان را درباره این مطلب بنویسید

سوالات شما توسط مدیر سایت یا سایر کاربران پاسخ داده خواهد شد.

بیشتر بدانید:
اصالت و اعتبار وکالت‌نامه
برای دوستانتان بفرستید:
مطالب مرتبط
پیشنهاد ویژه

203 دیدگاه. Leave new

  • با سلام و احترام بنده و همسرم هشت سال پیش در دفتر اسناد رسمی تعهد نامه معمولی رو امضا کردیم که چنانچه من معتاد باشم و آزمایش ندم و ترک نکنم همسرم میتونه طلاق بگیره و ایشون متعهد شد که ازین تعهد نامه سواستفاده نکنه و باعث آزار و اذیت من نشه و سال قبل همسرم با استفاده از وکالتنامه وکالتنامه عزل طلاق حکم طلاق گرفته بود و من فرصت اعتراضی نداشتم و فرجام خواهی دادم که هنوز جواب نیامده است و این در حالیست که بنده اصلا وکالتنامه ای رو امضا نکردم و این یعنی اینکه در محضر اسناد رسمی تعهد نامه تبدیل به وکالت بلاعزل طلاق شده است و چند روز پیش به دفتر اسناد رسمی مراجعه کردم و ازشون نسخه پشتیبان وکالتنامه رو خواستم که بعد از چند روز سر کار گذاشتن و طفره رفتن گفت احتمالا نسخه پشتیبان گم شده یا اصلا نیازی به تنظیم اون نبوده است و شاید جایی گذاشتیم که یادمون رفته و این در حالیست که در سال ۱۳۹۶ تایید اسناد رسمی فقط با امضا گرم و فیزیکی در نسخه پشتیبان انجام میشده و این وکالتنامه فقط با اثر انگشت تکرار شده خودم تعهد نامه در سامانه ثبت شده است آیا میتوانم با استناد به عدم وجود سند پشتیبان و امضا خودم در مراجع قانونی ادعای جعل اسناد کنم؟؟با سپاس فراوان

    پاسخ
    • سلام، در صورتی که شما مدعی هستید که وکالتنامه به صورت جعلی تنظیم شده یا این که امضا یا اثر انگشت شما به اشتباه ثبت شده، می‌توانید از راه‌های قانونی برای پیگیری این موضوع استفاده کنید.
      استعلام سند از سامانه ثبت اسناد: شما می‌توانید از طریق سامانه ثبت اسناد و املاک یا دفتر اسناد رسمی که این سند در آن تنظیم شده است، درخواست استعلام کنید تا صحت اطلاعات ثبت‌شده بررسی شود.
      گزارش جعل و تقلب: اگر سند پشتیبانی نداشته باشد و یا اگر واقعا اثری از امضای شما در نسخه پشتیبان وجود نداشته باشد، شما می‌توانید ادعای جعل اسناد مطرح کنید. این امر نیاز به مدارک و شواهدی مانند گم شدن نسخه پشتیبان دارد که باید توسط مراجع قانونی بررسی و تایید شود.
      مراجعه به دادگاه: با مراجعه به دادگاه و طرح دعوی مبنی بر جعل اسناد، شما می‌توانید بر اساس نقص و مشکلات احتمالی سند یا مدارک، درخواست ابطال آن را مطرح کنید.
      با توجه به پیچیدگی این موضوع، توصیه می‌شود که از مشاور حقوقی یا وکیل متخصص برای پیگیری دقیق‌تر استفاده کنید تا بهترین مسیر قانونی را پیش ببرید.

      پاسخ
    • سپاسگزارم از شما

      پاسخ
  • معصومه صدخروی
    چهارشنبه | 2025/03/05 | 09:42

    سلام تقریبا بیست سال پیش پدرم فوت کرده بود تلفن خانه پدریم قطع شده بودومادرم ودایی ام مارابردن اداره مخابرات ومحضر نوشتی امضا کردیم من وخواهرم وبرادر ماان رانحاندیم فقط گفتن شماوکالت بدید که مادرتون بتونه کارخانجات انجام بده وتلفن وصل کند فقط برای همین بودتا چندوقت پیش خانه پدریم سندنداشتش من سند ی را دیدم که به اسم مادرم خورده ببخشید من آدرس ازآن محضرندارم ونمیدونم کجا است ولی من عگس از سندگرفتم چه جوری میتونم بفهمم کجا است این محضرممنونم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • سلام. برای پیگیری سند و پیدا کردن محضر مربوطه، می‌توانید ابتدا به اداره ثبت اسناد و املاک مراجعه کنید و از آنجا استعلام بگیرید. اگر سند به نام مادر شما ثبت شده است، اطلاعات مربوط به دفترخانه‌ای که سند در آن ثبت شده، در سیستم ثبت اسناد موجود است. همچنین، اگر عکس از سند دارید، شماره شناسه یکتا یا مشخصات دیگر آن می‌تواند به شما در پیدا کردن دفترخانه کمک کند.

      پاسخ
  • آرمیت محمدی نظر
    دوشنبه | 2025/02/10 | 01:05

    سلام
    در صورتی که دادگاه دستور به استعلام سند مالکیت کند آیا وکالت فروش یا به طور کلی وکالت قید میشود یا فقط قصد دادگاه از استعلام مالک سند می باشد؟

    پاسخ
    • در حالت عادی، استعلام سند مالکیت به قصد اطلاع از مالک و مشخصات ملک انجام می‌شود و به وکالت‌های فروش یا سایر وکالت‌ها نمی‌پردازد. اما برای اطمینان کامل، بررسی دقیق دستور دادگاه و پرسش از مرجع استعلام کننده توصیه می‌شود.

      پاسخ
  • احمد خامه گیر
    پنج‌شنبه | 2024/11/14 | 14:13

    با سلام خدمت شما بزرگوار بنده 25 سال پیش چون در آلمان زندگی میکردم به شوهر خواهرم بعد از اینکه خودم سه قطعه زمین خریدم وکالت‌نامه کاری فقط جهت خرید ملک و تنظیم سند دادم. در این وکالتنامه اسمی از فروش ، اقاله یا فسخ برده نشده ولی ایشان با مشاور املاک تبانی میکند و مبایعه‌نامه مرا پاره می‌کنند و زمینهای مرا بنام خودش میکند و چند سال بعد می فروشد. بعد از اینکه متوجه خیانت او شدم از او شکایت حقوقی کردم که دادگاه با قطعیت ایشان را محکم کرده و زمینها به من برگردانده شد. ولی اکنون بعد از ۹ سال یک قاضی در حکمش مینویسد که بخاطر خویشاوندی و صلح حقوق که در وکالت‌نامه داده شده است ایشان حق اقاله قرارداد را داشته و بنابراین حق داشته زمینهای موکلش را بنام خودش بکند و بعد آنها رابفروشد و این دادنامه را قطعی می‌کنند و حتی اعمال ماده ۴۷۷ را هم خودشان انجام می‌دهند.
    آیا صلح حقوق در یک وکالت‌نامه کاری فقط برای خرید اختیار تام است؟

    پاسخ
    • با سلام و احترام،
      پرسش شما در مورد مسائل حقوقی پیچیده‌ای است که شامل موضوعات مختلفی از جمله وکالت‌نامه کاری، صلح حقوقی، فسخ قرارداد و استعلام وکالت‌نامه‌ها می‌شود. در اینجا به برخی از مهم‌ترین جنبه‌های این موضوع پاسخ می‌دهم:
      1. صلح حقوقی در وکالت‌نامه کاری
      وکالت‌نامه کاری در اصل برای انجام یک عمل خاص یا مجموعه‌ای از اقدامات خاص به وکیل داده می‌شود. اگر در وکالت‌نامه شما صلح حقوق ذکر نشده باشد، وکالت‌نامه صرفاً برای انجام معاملات خاص (مانند خرید ملک و تنظیم سند) صادر شده و صلاحیت برای فروش یا فسخ قرارداد نخواهد داشت، مگر اینکه به طور خاص به وکیل چنین اختیاری داده شود.
      اگر وکالت‌نامه تنها برای خرید ملک صادر شده باشد، در حالت عادی، وکالت‌نامه حق فسخ یا اقاله قرارداد را به وکیل نمی‌دهد مگر اینکه به طور صریح و روشن در وکالت‌نامه ذکر شده باشد. بنابراین اگر چنین اختیاری در وکالت‌نامه به وکیل داده نشده باشد، او نمی‌تواند بدون اجازه شما زمین‌ها را به نام خود منتقل کند یا آنها را بفروشد.

      2. اتخاذ تصمیمات توسط قاضی و استناد به صلح حقوق
      در مورد حکمی که توسط قاضی صادر شده است و ادعای شما مبنی بر تبانی با روش‌های خاص، باید گفت که صلح حقوق اصولاً در زمینه‌ قراردادها و توافقات بین افراد به کار می‌رود و ممکن است تحت شرایط خاصی، طرفین به توافق برسند که بخشی از حقوق خود را به دیگری واگذار کنند. اما در مورد وکالت‌نامه‌ها، صلح حقوق زمانی قابل اعمال است که به طور صریح و در چارچوب قانونی ذکر شده باشد. اگر چنین چیزی در وکالت‌نامه شما وجود نداشته باشد، قاضی نمی‌تواند به استناد به آن حکم صادر کند که وکیل حق اقاله یا فسخ قرارداد را داشته باشد.
      در این مورد، اگر در وکالت‌نامه شما اشاره‌ای به صلح حقوق نشده است، احتمالاً حکم صادره مبنی بر تفسیر نادرست قوانین باشد.

      3. استعلام وکالت‌نامه‌ها
      در خصوص استعلام وکالت‌نامه‌ها، معمولاً برای بررسی اعتبار و موارد خاص در وکالت‌نامه‌ها، اداره ثبت اسناد و املاک و یا دفاتر اسناد رسمی می‌توانند اطلاعات لازم را در اختیار قرار دهند. بر اساس قوانین موجود، وکالت‌نامه‌ها در صورتی معتبر هستند که به ثبت رسیده و توسط دفترخانه اسناد رسمی تأیید شده باشند.

      4. چگونه اقدام کنید؟
      برای مقابله با این مشکل، شما می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:
      اعتراض به حکم صادره: اگر حکم صادره را ناعادلانه می‌دانید، می‌توانید از طریق مراجع بالاتر اعتراض کنید و حتی از ماده ۴۷۷ برای درخواست تجدیدنظر استفاده نمایید.
      ارائه مستندات: اگر وکالت‌نامه شما تنها برای خرید ملک بوده و هیچ اشاره‌ای به صلح حقوق یا اختیار فسخ نداشته است، باید این مستندات را به دادگاه ارائه دهید تا قاضی بر اساس آن تصمیم‌گیری کند.
      استفاده از وکیل متخصص: در چنین پرونده‌ای که شامل مسائل پیچیده حقوقی است، مشورت با یک وکیل متخصص در امور املاک و وکالت‌نامه‌ها می‌تواند به شما کمک زیادی بکند.

      در نهایت، پیشنهاد می‌کنم که برای حل این مشکل با یک وکیل خبره و باتجربه در امور املاک و اسناد رسمی مشورت نمایید تا به درستی از حقوق خود دفاع کنید.

      پاسخ
  • سلام من یک وکالت نامه در سال 84از مادر بزرگم گرفتم که سهم الارثش که از پدر من بعد از فوتش به او رسیده بود را به ما برگردانده است حالا بعد از بیست و اندی سال اتفاقاتی افتاده که مجبور شدیم وکالت نامه را به دادگاه ارائه بدهیم قاضی وکالت نامه را جعلی اعلام میکند هم محضر را بلدیم هم رونوشت وکالت را داریم چطور باید اصلی بودن وکالت نامه را برای قاضی روشن کنیم

    پاسخ
    • اعلام بی‌اعتباری یک سند رسمی توسط قاضی مسئولیت سنگینی به همراه دارد. اگر ثابت شود که سند رسمی معتبر بوده و قاضی به اشتباه آن را جعلی اعلام کرده است، این موضوع می‌تواند مشکلات جدی برای قاضی ایجاد کند. در چنین شرایطی، قاضی ممکن است با پیامدهای قانونی و حرفه‌ای مواجه شود که شامل بررسی‌های انضباطی و حتی پیگرد قانونی می‌شود.

      برای اثبات اصالت وکالت‌نامه در دادگاه، می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
      1. استعلام از دفترخانه:
      به دفترخانه‌ای که وکالت‌نامه در آن تنظیم شده مراجعه کنید و درخواست استعلام اصالت سند را بدهید. دفترخانه می‌تواند با بررسی سوابق خود، اصالت وکالت‌نامه را تایید کند.
      2. ارائه رونوشت وکالت‌نامه: رونوشت وکالت‌نامه‌ای که در اختیار دارید را به دادگاه ارائه دهید. این رونوشت می‌تواند به عنوان مدرکی برای اثبات اصالت سند اصلی مورد استفاده قرار گیرد.
      3. استعلام از سازمان ثبت اسناد و املاک: می‌توانید از طریق سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور یا مراجعه حضوری به این سازمان، درخواست استعلام اصالت وکالت‌نامه را بدهید.
      4. استفاده از کارشناسان رسمی دادگستری: در صورت نیاز، می‌توانید از کارشناسان رسمی دادگستری درخواست کنید که اصالت وکالت‌نامه را بررسی و تایید کنند.

      با انجام این مراحل، می‌توانید به قاضی نشان دهید که وکالت‌نامه شما اصالت دارد و جعلی نیست. اگر نیاز به راهنمایی بیشتر دارید، خوشحال می‌شوم کمک کنم.

      پاسخ
  • باعرض سلام خدمت سردبیر محترم سوالی که از شما داشتم داماد خانواده بعد از گذشت ۲۴سال این آقا یک کلاهبرداری بزرگ کرده و الان متواری است ۳سال پیش این آقا از من یک وکالت نامه امضا گرفت حالا وکیل خانوادگی ما به من میگه که این آقای کلاهبردار از من وکالتنامه بلاعزل گرفته حالا من هرجا دارم دنبال محضری که اینکار انجام می گیردم از کجا می تونم این محضر پیدا کنم؟دیروز من به قسمت مشاوره حقوقی دادگستری تماس گرفتم ولی جواب خاصی به من ندادند

    پاسخ
    • اگر بلاعزل هست که با پیدا کردن محضر کاری نمیتوانید بکنید.
      به نظر ما بهترین کار این است که موت فرضی از دادگاه درخواست کنید

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر بعداز ابلاغیه قسط بندی مهریه تا چن روز دیگ وقت داره که پیش قسط رو پرداخت کنه؟؟اگه اعتراض بده که ندارم چیکار باید کرد؟

    پاسخ
  • سلام آیا می‌شود وکالت نامه ایی بدون امضای موکل باشدیعنی د برگه ی وکالت نامه اثر انگشت نباشد.

    پاسخ
  • سلام بنده برای مهریه وکیل گرفته بودم و الان عزل کردم چطوری باید بفهمم ک از همه پرونده ها عزل شده یا نه

    پاسخ
  • سلام
    من میخواستم یه ملک رو بخرم که صاحب خونه خارج از کشور زندگی میکنه و به کسی وکالت فروش داده البته در گذشته.
    این شخص از نشون دادن وکالت نامه به من تفره میره و من نمیدونم که اعتبارش تموم شده یا نه!
    در حال حاضر من از کجا بفهمم که اعتبار وکالتنامه تموم شده یا نه؟
    من فقط کپی سند رو دارم

    پاسخ
    • باید به شما نشان بدهد و حتما از دفترخانه مربوطه که وکالت را تنظیم کرده استعلام بگیرید در غیر اینصورت معامله نکنید

      پاسخ
  • من می خواهم از شخصی که وکالت دارد سهام خریداری کنم وکالت او قدیمی مربوط به سال ۸۳ می باشد و تاریخی در ان ذکر نشده است که محدودیت داشته باشد می توانم معاله کنم یا ممکن است به علت قدیمی بودن وکالت مشکلی پیش بیاد.
    معمولا وکالت چه مدت اعتبار دارد
    ایا لازم هستش که وکیل حتما قوت وکالت بگیرد یا نه اجباری هست یا نه قانون چه می گوید

    پاسخ
  • با عرض سلام و احترام
    قبل از سال ۹۲ به برادرم وکالت بلاعزل دادم و رونوشت وکالت نامه رو هم ندارم الانکه به محضر موردنظر مراجعه میکنم میگن همچی وکالت نامه ای نیست لطفا راهنمایی میکنین واسه پیگیری کردن و پیدا کردن وکالت نامه چیکار میتونم انجام بدم چون هم از دادن وکالت نامه و هم محضر موردنظر مطمئنم،ممنون

    پاسخ
  • سلام، من سال قبل به شخصی وکالت تام داده ام، قرار بود تعدادی ملک ارثی که فقط شماره پلاک دارند را به نام من بکند، این کار را انجام داد ولی من لیست پلاک‌ها را ندارم و نمی‌دانم ایا همه پلاک ها به نام من شده یا اينکه پلاکی را به نام خودش کرده ، چگونه میتوانم متوجه بشوم، ممنون

    پاسخ
  • سلام من یه ماشین فروختم وکالت بلاعزل دادم ولی در متن وکالت ۳ماه کاری بعنوان مدت وکالت نوشته شده آیا بعد از سه ماه میتونم برای گرفتن پلاکم افدام قانونی کنم؟

    پاسخ
    • سلام من ۱۱ سال پیش وکالت کاری دادم ولی یادم رفته کجا بوده و چی بوده ،
      چطوری میتونم پیگیری کنم

      پاسخ
      • اگر قبل از تاریخ ذکر شده در بالا باشد باید به دفترخانه هایی که احتمال میدهید تک تک مراجعه کنید

  • اتوسا عدالتی
    یکشنبه | 2023/03/19 | 14:52

    با سلام! در صورت فسخ وکالت نامه قابل عزل ایا وکالت نامه از سامانه پاک میشود ؟
    به عبارت دیگر اگر استعلام میگیریم و سامانه جواب میدهد یعنی هنوز به قوت خود باقیست ؟

    پاسخ
  • سلام من وکالت نامه ای به برادرم دادم اما گویا سر دفتر به خواست برادرم وکالت نامه را از توی سیستم پاک کرده قصد عزل وکالت نامه را دارم وخونم رونوشت وکالت نامه را گم کردم میشه راهنماییم کنید تاتشکر

    پاسخ
    • سردفتر نمیتواند سندی را از سیستم پاک کند
      به دفترخانه مراجعه کنید و وکیل را عزل کنید

      پاسخ
      • با عرض سلام و احترام مجدد سوال دیگری از محضر شما دارم//در همان سال ۱۳۹۶ بنده سه دونگ خونه رو در قبال ۷۶ سکه مهریه به همسرم دادم و از ایشان تعهد گرفتم که به هیچ عنوان از من اجاره‌بها و رهن نخواهد و چنانچه دوباره مطالبه مهریه داشته باشد کاری به سه دونگ من نداشته باشد و فروش سهم همسرم فقط با رضایت کتبی من امکان پذیر است و این تعهد نامه به صورت جداگانه تنظیم شد و دو ماه پیش همسرم از دادگاه تقاضای خلع ید و اجرت المثل ايام تصرف و رفع تصرف عدوانی کرده و همان دو ماه پیش برای چندمین بار منزل خودش رو ترک کرده و اسناد و مدارک بنده و از جمله اون تعهد نامه رو با خودش برده و وقتی به محضر اسناد رفتم و درخواست نسخه دیگری از تعهد نامه رو کردم جواب داد ما هیچ نسخه ای از اون تعهد نامه نداریم و احتمالا یه سند عادی بوده است//آيا در محضر اسناد رسمی میتوان سند عادی تنظیم کرد؟؟؟و اینجانب حداقل ده شاهد معتبر با جایگاه اجتماعی و شغلی مناسب دارم که همه اونها یا عین متن تعهد نامه رو خواندن یا از وجود آن اطلاع دارند آیا میتوانم با استفاده از شهادت شهود و گواهی مطلعین و استشهاد وجود تعهد نامه رو اثبات کنم ؟؟؟در ضمن در اقرار نامه غیر مالی که همسرم به دادگاه داده است تعداد سکه ها از ۷۶ قطعه به ۶۸ قطعه تغییر کرده ولی در جلسه رسیدگی به دادخواست اعسار همسرم ایشان ناخودآگاه در بین صحبت هایش تعداد سکه ها رو ۷۶ قطعه به زبان آورد//باز هم از وقتی که مي گذارید سپاسگذارم

      • با سلام و احترام
        در پاسخ به پرسش شما:
        تنظیم سند عادی در دفاتر اسناد رسمی: دفاتر اسناد رسمی تنها مجاز به تنظیم اسناد رسمی هستند و امکان تنظیم سند عادی در این دفاتر وجود ندارد. اگر تعهدنامه‌ای که به آن اشاره می‌کنید به صورت رسمی تنظیم نشده باشد، ممکن است خارج از دفترخانه و به صورت دستی (عادی) نوشته شده باشد.
        اثبات وجود تعهدنامه: اگر نسخه‌ای از تعهدنامه در اختیار ندارید، می‌توانید از شهادت شهود و استشهادیه برای اثبات وجود و محتوای آن استفاده کنید. با توجه به تعداد و جایگاه اجتماعی شهود شما، امکان استناد به شهادت آن‌ها در محاکم قضایی وجود دارد، به شرط آنکه قاضی دادگاه شهادت شهود را بپذیرد و آن را قابل استناد بداند.
        تناقض در تعداد سکه‌ها: تغییر تعداد سکه‌ها در اسناد و اظهارات همسر شما می‌تواند به عنوان یک تناقض در پرونده مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که در جلسه دادگاه همسر شما به تعداد اصلی (۷۶ سکه) اشاره کرده باشد، می‌توانید از این اظهارات به نفع خود استفاده کنید.
        اقدامات پیشنهادی:
        نسخه‌ای از متن تعهدنامه را در صورت امکان بازسازی کنید و با استفاده از استشهادیه شهود، آن را به دادگاه ارائه دهید.
        از دادگاه بخواهید تا اظهارات قبلی همسر شما در جلسات رسیدگی یا مدارکی که ارائه کرده را تطبیق دهد تا تناقضات مشخص شود.
        در صورتی که همسر شما اسناد شما را برده باشد، می‌توانید از دادگاه درخواست کنید تا او را ملزم به ارائه اسناد کند.
        برای پیشبرد بهتر موضوع، توصیه می‌کنم با یک وکیل متخصص در امور خانواده و املاک مشورت کنید.

    • سلام
      ایا در مورد وکالت بلاعزل که روی پلاکهای تفکیکی شهرداری میخورن موقع خرید و فروش اداره ثبت با توجه به ذکر پلاک ثبتی در وکالتنامه جهت جلوگیری از چند جا فروشی ملک نظارتی دارد؟

      پاسخ
  • سلام من یک وکالت خودروسال 92گرفتم شناسه وتصدیق هم دارد از سامانه استعلام گرفتم شماره وکالت و تاریخ ومحل دفترخانه را نشان میدهد نام و نام خانوادگی ننوشته چطورمتوجه بشم که این وکالت مال شخص خودم هست ممنون

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید قولنامه یاوکالتنامه‌ای که دردفترخانه امضا نشود اعتبارداردیانه

    پاسخ
    • سند رسمی فقط در دفترخانه باید تنظیم شود، اگر نه عادی محسوب میشود و اعتبار سند رسمی را ندارد

      پاسخ
    • سلام درصورت داشتن وکالت تامه باحق توکیل بعدازتفویض وکالت به بعدی درصورت عزل شدن ایامیتواندنفرسوم باداشتن حق توکیلی که داردبازبخودم تفویض کند

      پاسخ
  • احمد محمودی
    دوشنبه | 2023/02/06 | 19:01

    با سلام و وقت بخیر
    اخیرا متوجه شدم که وکالت نامه ای از من تنظیم شده که اولا جعلی است چون بهیچ عنوام چنین وکالتی امضا نکرده ام و ثانیا در آن تاریخ من در ایران حضور نداشتم که این بهترین دلیل جعلی بودن آن است. با استفاده از وکالت نامه، وکیل اقداماتی انجام داده که برخی از آنها را نمیدانم و لکن به موردی اخیرا برخورد کرده ام که با استفاده از این وکالت نامه، اقدام به واگذاری ملک موروثی اینجانب کرده ولی از سایر اقدامات بی اطلاع هستم. لطفا بفرمایید که باید شکایت کیفری از وکیل و سردفتر کنم؟ و همزمان درخواست ابطال وکالت نامه تقدیم کنم؟ از کجا متوجه شوم که از این سند کجاها استفاده کرده است؟
    با تشکر و سپاس

    پاسخ
  • سلام
    در سال ۹۱ بنده وکالت فروش و فک پلاک به شخصی دادم اما اکنون متوجه شدم که نه فک پلاک کرده و نه سند رو منتقل کرده.
    از طرفی سر دفتری که وکالت اونجا تنظیم شده هم فوت کرده و اون دفترخانه هم جمع شده
    حالا سوال اینه که من چه جوری میتونم به اون وکالت دسترسی پیدا کنم و خریدار رو مجبور به فک پلاک کنم
    آیا خسارتی که به بنده وارد شده هم میشه ازش گرفت؟؟
    بابت فعال بودن پلاک و نتونستن ثبت نام خودرو

    پاسخ
    • همان دفترخانه بعد از فوت به سردفتر جدید واگذار شده و هیچ وقت دفترخانه جمع نمیشود
      شما اول باید وکیل را پیدا کنید چون احتمالا وکالت شما بلاعزل است
      بابت خسارت باید متن قولنامه شما بررسی شود.

      پاسخ
  • سلام
    من دردفترخانه وکالت به کسی دادم ولی هنوزاصل وکالت رو،تحویلش ندادم.
    آیاطرف مقابل می تونه وکالت نامه رو به هرطریقی بگیره وخودش برای تعویض پلاک اقدام بکنه؟
    اگربله،چگونه؟
    ومن چطورمی تونم ازاین اتفاق حلوگیری کنم؟
    باتشکر

    پاسخ
    • بله میتونه مراجعه کنه به دفترخونه و یک نسخه از اصل وکالت نامه دریافت کنه
      چون هم در سامانه ثبت من مشخص هست که شما بهش وکالت دادید و هم براش پیامک ارسال میشه که کجا و کدام دفترخانه تنظیم شده
      باید وکیل رو عزل کنید

      پاسخ
    • سلام من ملکی را در سال ۹۶ خریدار کردم که به علت کسری یک مقدار از پول خانه مجبور شدم خانه رو به برادر فرشنده اجاره بدهم و بعدا از یکسال که برای تحویل خانه رفتم برادرش گفت این خانه برای من است که من گفتم این ملک را من از برادرت خرید با این وکالت و برادرش هم گفت که من هیچ وکالتی به کسی ندادم ضمنا شکایت هم کردم که مشخص شد وکالت درست بود با رمز تصدیف و استعلام از دفتر خانه هم درست بود ولی اثر انگشت برای مالک قبلی نبوده ولی الان فهمیدیم که مالک قبلی به فروشنده ما در سال ۸۵ وکالت داده است و اون دفتر خانه هم به علت تخلف پمپ شده است لطفا من راهنمای کنید

      پاسخ
      • اگر از ابتدا با وکیل مشورت میکردید این اتفاق نمی افتاد.
        توضیح اینکه چکاری باید انجام دهید بسیار طولانیست.
        پس لطفا و خواهشن با وکیلی مجرب مشورت کنید.

  • با سلام ،در سال حدودا هفتاد در دفترخانه ای مدارکی ثبت شده الان دفترخانه قدیمی جمع یا به جای دیگری انتقال پیدا کرده که پیدا نمیشه از کجا باید استعلام دفترخانه یا آن مدارک را بگیریم ،دفترخانه 9 اون سال در مهرآباد جنوبی بوده

    پاسخ
    • از اینجا آدرس و مشخصات جدید را دریافت کنید

      پاسخ
    • سلام من فقد میخوام دسترس به اون وکالت پیدا کنم چون اون وکالت سال ۸۵ هم چیرو ثبت میکنه ممنون میشم اگر راهنمای کنید

      پاسخ
    • سلام
      سال ۹۱ خودرو فروختم،الان متوجه شدیم که غلی رغم وکالتی که دادیم ولی تعویض پلاک نکرده و وکالت هم باطل شده،یادم نیست کدوم دفترخونه بوده،ماشین هم چند دست چرخیده،با همون پلاک و مدارک بنام بنده.چجور متوجه بشم کدوم دفترخونه بوده،ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو

      پاسخ
    • باسلام دو دختر من درمورد وراست به من در دبي وكالت دادن حالا كه رفتم ماشين را بفروشم گفتند به دفت رخانه مراجعه كن استعلام بگير انها دو دختر من رادادن ويكي را گفتند در ستم نيست لطفا به من بگو ئيد چه بايد بكتم باتشكر

      پاسخ
  • سلام ی وکالت فروش ملک را مالک به نام در دفتر خونه زده است ایا دفتر خانه که مدارک ملک وجود ندارد ایا دفتر خونه میتونه وکالت را تنظیم کند اگه نمیتوند غیر قانونی هست جرمش چی هست

    پاسخ
  • با سلام
    من قصد دارم یک آپارتمان در پردیس بخرم، این ها سند پنج برگی سازمان عمران را دارد . برای جاری شدن بیع باید همان سند پنج برگی سازمان عمران پردیس هم بنام خریدار شود؟

    پاسخ
  • سلام عرض ادب‌شد.چطوری میتوان از وکالتنامه ی قدیمی که سال ۱۳۸۵ مالک ملک از امریکا به فردی وکیل‌دادگستری درایران وکالت داده،استعلام گرفت؟درضمن درسایت مخیک‌شماره کدملی میخاد،درصورتیکه موکل شماره‌شناسنامه داره تو این وکالتنامه!! اینم قبول نمیکنه.کلا راهنمای کنید.مچکرم

    پاسخ
  • با سلام
    آیا امکان تبانی وکیل و موکل و دفترخانه در از بین بردن یا تغییر متن وکالتنامه های قبل از سال ۹۲ وجود دارد ؟
    من خانه ای را به صورت وکالتنامه ای از وکیل مالک در گذشته خریده بودم و وقتی که برای سند پیگیری کردم متوجه شدم که مالک و وکیلش و دفترخانه با هم دوست و فامیل صمیمی هستند و قصد تبانی دارند . از انجاییکه سالهای گذشته وکالتنامه ها سیستمی نبودند نگرانی برایم وجود دارد که با شکایتهای صوری قصد بر هم زدن معامله و پس گرفتن خانه و پرداخت ضرر و زیان به اینجانب را دارند ولی با توجه به افزایش ناگهانی قیمتهای خانه من نمیخواهم خانه ام را از دست بدهم

    پاسخ
  • سلام شخصی بدون اطلاع بنده بمن وکالتی داده که ماشینش را تحویل بگیرم و بنده اصلا ایشان را نمیشناسم چطور میتونم ازش شکایت بکنم؟الان هم رفته از بنده شکایت کرده پیرو وکالتی که داده ادعای دریافت ماشینش رو کرده

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

انتخاب شخص حقوقی به عنوان مدیریت شرکت
روش جدید فروش و انتقال و صلح سهم الشرکه + مدارک + مراحل
keyboard_arrow_up