تحويل المثنای سند مالكيت به وکیل مالک فقط در صورت قید و تصریح در وکالتنامه
نظر به اینکه در خصوص اخذ المثنای سند مالکیت توسط وکیل رویههای مختلفی اعمال میگردد لذا چنانچه اختیار اخذ المثنای سند مالکیت در وکالتنامه قید و تصریح نشده باشد تحويل المثنای سند مالکیت مذکور به وکیل خالی از اشکال نخواهد بود.
مقتضی است مراتب را جهت اطلاع و اقدام لازم به واحدهای ثبتی و دفاتر اسناد رسمی تابعه ابلاغ نمایند.
بخشنامه شماره 1/34/29798 مورخ 1384/12/07 سازمان ثبت | کد 841 مجموعه بخشنامه های ثبتی
4 دیدگاه. Leave new
بنده به خانمم وکالت بلاعزل دادم العان میخوام سندتک برگ زمین بگیرم چکارکنم نتوانه سندالمثنی بگیره وساقط بشه
کاربر گرامی دهواری،
با سلام؛ نگرانی شما در خصوص وکالت بلاعزلی که به همسرتان دادهاید و احتمال اقدام ایشان برای اخذ سند المثنی، کاملاً قابل درک است.
اگر وکالتنامه شما جامع و شامل اختیاراتی مانند مراجعه به ادارات ثبت و انجام کلیه امور اداری مربوط به ملک باشد، بله، این احتمال وجود دارد که وکیل (همسر شما) بتواند با اعلام مفقودی سند، برای دریافت سند المثنی اقدام کند.
برای جلوگیری از این امر و حفظ حقوق خود، اقدامات فوری زیر توصیه میشود:
با توجه به حساسیت موضوع «وکالت بلاعزل»، اکیداً توصیه میشود در اسرع وقت با یک وکیل دادگستری یا دفتر اسناد رسمی (مانند دفتر ما) مشورت نمایید تا با بررسی دقیق متن وکالتنامه، بهترین و قطعیترین راهکار قانونی به شما ارائه گردد.
با سلام
در وکالتنامه قدیمی بنده از بقیه وراث( سال ۱۳۶۰) کلمه: اخذ سند مالکیت … بدون کلمه المثنی درج شده است .
آیا امکان تصحیح یا اضافه کردن کلمه” المثنی “در این نوع وکالتنامه ها وجود دارد؟؟ (برای تنظیم وکالتنامه جدید دسترسی به وراث مقدور نیست)
با تشکر
جناب افراز، امکان اصلاح وکالتنامه قدیمی وجود ندارد. اما عبارت “اخذ سند مالکیت” ممکن است به طور ضمنی شامل “اخذ سند المثنی” در صورت مفقودی سند اصلی نیز باشد. با همین وکالتنامه به اداره ثبت مراجعه کنید، در صورت عدم پذیرش نیاز به مشاوره حقوقی دارید.